Wie ben ik

Mijn naam is Isabel Sekeris, een evenementen organisator in hart en nieren. In samenwerking met mijn gezin organiseren we niet alleen feesten maar maken wij ballonnencreaties, bloemencreaties, backgrounds & verhuren wij party materialen. Daarnaast vind ik het fantastische om leuke workshops te bedenken en te begeleiden naast het geven van kinderfeestjes.

Het plannen, stylen en geven van feestjes is ontstaan bij de geboorte van onze oudste dochter, 18 jaar geleden. Ik organiseerde altijd verjaardagsfeestjes in thema en bedacht leuke ‘to do’ activiteiten of traktatie ideetjes als het kinderfeestje jaarlijks terugkeerde. De partyplanner ontstond en jarenlang hielp ik familie en vrienden en pakte ik elke gebeurtenis (gratis) aan.

Verjaardagen, babyshowers, bruiloften en zelfs het stylen van een uitvaart. Ik vond mijn passie welke ik tot heden mag uiten. 

Isabel doet het wel!

17 jaar later is het dan zo ver. Mijn eigen bedrijf als partystylist & partyplanner. Twee dochters en een zoon verder. Getrouwd met mijn handige man Pascal, die voor mij al het timmerwerk voor P.G.C. maakt en helpt met de op & afbouw op locatie. Zo deinzen ook de meiden niet terug als ze een handje kunnen helpen.

Als gezin geloven wij in elkaar en maken zo dromen waar.

Nu mag ik met mijn droom, mijn passie, mijn bedrijf zorgen voor magie. Magie op uw toekomstige feest of bijeenkomst.

Liefs Isabel & gezin.